Sådan arbejder vi
Vores kyndige biologteam har mange års erfaring i branchen og er din garanti for en professionel håndtering af dit skadedyrsproblem.

Biologerne – professionel rådgivning i skadedyrsbekæmpelse

Vores kyndige biologteam har mange års erfaring i branchen og er din garanti for en professionel håndtering af dit skadedyrsproblem.

En effektiv skadedyrsbekæmpelse handler ikke kun om at bekæmpe skadedyr, men også om at forebygge at skadedyrsangreb finder sted. Vi hjælper derfor både i tilfælde af akutte skadedyrsproblemer og med gode råd til forebyggelsen.

Er man udsat for et særligt skadedyrsangreb kan det være en fordel at få et par erfarne øjne til at se på sagen. DPC Skadedyrsbekæmpelse tilbyder professionel rådgivning om bekæmpelse og sikring mod alle former for skadedyr.

Det kan som privat ofte være en svær opgave at identificere et insekt man har observeret i sin bolig. Det kan derfor være relevant at få dette artsbestemt og finde ud af om hvorvidt et insekt udgør en skadesvoldende- eller sundhedsfarlig-risiko.

Vi tilbyder derfor altid en gratis artsbestemmelse.

Artsbestemmelse i praksis

Den mest almindelige måde at artsbestemme på er ved at du sender et godt billede pr. mail eller sender et dødt men intakt eksemplar (gerne flere) af insektet med posten (du kan evt. fange det let med et stykke klar tape og pakke det godt ind inden afsendelse), så vi har mulighed for at kigge nærmere på det.

Husk at skriv dine kontaktoplysninger så vi kan give dig besked efterfølgende. Biologerne holder til på hovedkontoret i Aarhus.

Kan vi hjælpe?
    Regulering af måger og duer
    Slip af med larmende og irriterende fugle der forpurrer din nattesøvn og giver dig hovedpine om dagen. Kontakt os i dag.