Hjælp til skadedyr?
Vi har over 30 års erfaring med bekæmpelse af skadedyr i alle typer sager.

Gode råd til forebyggelse og bekæmpelse af kendte skadedyr

Er du generet af skadedyr, så kan DPC Skadedyrsbekæmeplse A/S hjælpe dig med at løse problemet.

Vi har over 30 års erfaring med bekæmpelse af skadedyr i alle typer sager. Vores kyndige biologteam er din garanti for en professionel håndtering af dit skadedyrsproblem.

Løsningen afhænger naturligvis af hvilket skadedyr, det drejer sig om. Listen nedenfor indeholder nogle af de almindeligste skadedyr. Klik på et dyr for at få oplysninger om dyret og om hvordan du slipper af med problemet.

Bekæmpelse af bananfluer

Effektiv skadedyrsbekæmpelse handler ikke kun om at bekæmpe skadedyr, men også om at forbygge at skadedyrsangreb finder sted.

Vi hjælper både i tilfælde af akutte skadedyrsproblemer og som led i en sikringsordning. En sikringsordning er et længerevarende samarbejde, hvor vi med faste intervaller foretager kontrol af jeres virksomhed for at forebygge skadedyrsangreb.

Vi er en fleksibel virksomhed, der kan opfylde de fleste behov om skadedyrsbekæmpelse vores kunder måtte have.

Vi tilpasser altid vores løsning og metode til den enkelte situation, og sætter en dyd i at være på forkant med de nyeste metoder og undersøgelser indenfor videnskaben om skadedyrsbekæmpelse både i Danmark og internationalt.

Derfor har vi et tæt samarbejde med Statens Skadedyrlaboratorium og er endvidere medlem af både den britiske og den amerikanske brancheorganisation, British Pest Control Association og National Pest Management Association

Bekæmpelse af skadedyr

Selv med den bedste sikring er der altid en vis risiko for at man får problemer med skadedyr. Mange skadedyr har en forbløffende formeringsevne. Derfor er det vigtigt at forsøge at standse et skadedyrsangreb, før det når at udvikle sig.

Jo længere tid skadedyrene får til at etablere sig, desto vanskeligere kan det blive at slippe af med dem. I mange tilfælde opstår behovet for professionel vejledning og hjælp. Det tilbyder vi.

Metode

Der findes flere hundrede dyrearter, som mere eller mindre hyppigt optræder som skadedyr. Hvilken bekæmpelsesmetode der kan anvendes afhænger naturligvis af hvilket dyr det drejer sig om.

Læs mere om metoderne bag skadedyrsbekæmpelse af de mest almindelige skadedyr.

Bekæmpelsesmetoden skal desuden tilpasses de praktiske muligheder. Men i alle tilfælde sørger DPC Skadedyrsbekæmpelse for at bekæmpelsen foregår i overensstemmelse med Statens Skadedyrslaboratoriums anvisninger og den gældende lovgivning på området.

Vore biologer sikrer desuden at bekæmpelsen altid foregår efter de mest miljøvenlige metoder og altid bygger på de nyeste videnskabelige undersøgelser.

Bekæmpelsesarbejdet foregår under ledelse af uddannede biologer og medarbejderne er naturligvis i besiddelse af alle nødvendige autorisationer.

Når bekæmpelsesarbejdet kræver særlige tilladelser, sørger vi naturligvis for at indhente dem, så vi altid er i stand til at løse netop det problem, vores kunde står med.

Kan vi hjælpe?